Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Devirusari

Esti asaltat de pop-upuri enervante? Calculatorul se comporta ca si cand ar fi posedat? Pagina de start a fost schimbata atunci cand va conectati la internet? Sau mai rau, nu va puteti conecta la internet. Sunt sanse ca sistemul dumneavoastra sa fi fost infectat de virusi si/sau spyware.

Tehnicienii de la Pyramid Computers va pot scapa de toate tipurile de virusi si sa va oferim o solutie si informatii sa fiti protejati de virusi. De asemenea tehnicienii nostrii va pot salva documentele fara sa pierdeti nimic cu un procent de 99 %.

Virus

Virusii de calculator sunt numiti astfel pentru ca au trasaturi asemanatoare cu virusii biologici.Desi sunt facuti de om se comporta foarte similar.Virusii trec de la un computer la altul, inmultindu-se si raspandindu-se fara stiinta sau voia dumneavoastra.Virusii nu pot sa va distruga componentele calculatorului dar pot sa va afecteze sistemul de operare sis a cauzeze pierderi serioase de date.Trojan Horse

Trojan-ii sunt astfel numiti pentru ca aceste programe pretend a fii ceva ceea ce nu sunt.Puteti downloada ceva ceea ce credeti ca este un now screen-saver, program sau joc si cand veti executa programul, troianul va rula in schimbul sau.Un troian nu se va reproduce sau nu va infecta fisierele dumneavoastra automat. Troianii pot face lucruri foarte daunatoare, pot sterge anumite fisiere, pot ataca si oprii programe, pot trimite prin email informatii cum ar fii parole sau alte lucruri private

Spyware

Aplicatiile de tip Spyware sunt facute pentru a aduna date personale si a le trimite to anumite persoane.Spyware-ul poate inregistra toate tastele pe care le apasati cum ar fii numere de card de credit, parole , conturi bancare, si aproape tot ce faceti pe calculator.Unele programe spyware pot sa va redirectioneze browserul, sa va bombardeze cu pop-ups si sa instaleze software nedorit cum ar fii toolbarurile.Spuwareul poate fii foarte periculos pentru ca poate duce la furt de identitate.

Acestea sunt doar cateva tipuri de software malitios care va poate infecta calculatorul cand va conectati la internet. Virusii nu trebuie neaparat sa vina atasati de email cum cred unii oameni.Multi din virusii din ziua de azi va pot infecta calculatorul doar numai stand conectat la internet.

Protectia

Tehnicienii de la Pyramid computers va pot oferii unelte si informatii care sa va tina in siguranta in timp ce sunteti conectat la internet.Daca sunteti de parere ca aveti déjà un tip de virus, spyware, troian sau orice tip de software malitios noi va putem ajuta sa scapati de el.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Cel mai mult mi-au placut la cei de la Pyramid ca au desemnat o persoana care a fost in permanenta in legatura cu noi iar toate problemele au fost rezolvate imediat.

Iolanda Roman, Plastrom Contstruct