Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Service pc, notebook & laptop

La fel ca si automobilele dumneavoastra, computerele se pot defecta fapt ce necesita reparatii Tehnicieinii nostri profesionisti si foarte responsabili vor diagnostica calculatorul dumneavoastra si va vor informa in cel mai scurt timp. Noi intotdeauna va vom tine la curent si avand controlul pe tot parcursul reparatiei.

Service, la firma dumneavoasta

De ce sa te deranjezi cu dezansamblatul mult prea complicat sau cu transportatul de fiecare data cand are probleme? Pyramid Computer ofera servicii rapide de catre adevaratii profesionisti chiar firma ta. Deseori putem rezolva problemea in aceasi zi sau chiar cateva ore!

Service

Nu ai putea sa iti conduci masina un an sau doi fara sa–i schimbi uleiul, ai putea sa-i schimbi in acest fel chiar motorul. Ceea ce vrem sa subliniem este rolul maintenantei computerului. Computerul are componente importante percum procesorul ,componente care se incalzesc foarte repede. Ventilatoarele sunt folosite pentru a raci componentele si colecteaza milioane de particule de praf precum si de fire de par, lucru ce ingreuneaza patrunderea aerului. Un astfel de ventilator este mult mai ieftin decat un processor, la fel cum schimbatul uleiului la autoturisme este mai avantajos decat schimbatul motorului. Tehnicienii de la Pyramid Computer te pot ajuta sa iti pastrezi intr-o buna functiune computerul printr-o curatare periodica.

Service, Upgrade

Calculatorul tau a inceput sa functioneze mai incet? Ti se pare ca dureaza o vesnicie sa deschizi o pagina de internet? Fii fara griji, Pyramid Computers va poate imbunatati calculatorul vechi si sa-l readuca la viata, inlocuind anumite componente. Chiar daca calculatorul dumneavoastra este nou,un upgrade necostisitor cum ar fi marirea memoriei va produce o accelerare a vitezei de lucru. Sau poate aveti nevoie de un hdd mai mare pentru colectia de filme si poze care se mareste incontinu. Oricare ai fi motivul, un upgrade va poate oferi o viata mai lunga pentru sitemul dumneavoastra si un pret mult mai mic decat pentru un sistem nou.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lorem ipsum